خبرگزاری شبستان

دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲

الاثنين ٥ رمضان ١٤٤٤

Monday, March 27, 2023

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : مسجد و کانون ها - زمان :   ۱۳۹۲/۸/۲۱ - ۱۰:۵۹ شناسه خبر : ۳۱۲۴۶۳
جنبش مردمی استقلال الازهر:
دعوت کنندگان به برگزاری مراسم عاشورا در مسجد«الحسین(ع)» فتنه گرند!
خبرگزاری شبستان: جنبش مردمی استقلال الازهر از دعوت شیعیان به برگزاری مراسم عاشورا در مسجد «رأس الحسین(ع) انتقاد کرد!

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از برخی منابع عربی، در آستانه عاشورای حسینی(ع)، شیعیان مصری که خواهان برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در مسجد «رأس الحسین(ع)» هستند، با مشکلاتی مواجه شده اند و هر روز از سوی افراد تندرو و وزارت اوقاف برای انجام مراسم عزاداری تهدید می شوند.
در همین راستا، جنبش مردمی استقلال الازهر، نسبت به دعوت رهبر شیعیان «احمد راسم النفیس» برای برگزاری مراسم عاشورا انتقاد کرده و مدعی شده اند که این دعوت فتنه است و باید شیعیان از وزارت اوقاف تبعیت کنند.
این جنبش در ادامه مدعی شده است که مصری ها عشق به اهل بیت(ع) را محکوم می کنند و ما اجازه افراطی گری را به شیعیان نمی دهیم!
وزارت اوقاف مصر نیر اعلام کرده است که روز پنج شنبه درهای مسجد«الحسین(ع) را بر روی شیعیان می بندد و اجازه عزاداری نمی دهد.
یکی از رهبران شیعه مصر از عزاداری حسینی خواسته تا این مراسم را برگزار کنند و همچنین گفته است که ما هر سال این مراسم را برگزار می کردیم و بدون هیچ تنشی خواهان برگزاری مراسم عاشورای حسینی هستیم.
پایان پیام/

پایان پیام/43
کلید ‫واژه‌ها:

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

شبستان از خیریه مسجد «حضرت ابوالفضل(ع)» گزارش می‌دهد

لباس‌ و کفش‌هایی که به همت مسجدی‌ها در شب عید نو شدند

خیریه مسجد حضرت ابوالفضل(ع) با ریاست دکتر غلامعلی حدادعادل بر هیئت‌مدیریه آن و با کمک‌های مردمی و به یاد شهدا در زمینه‌های مختلف فعال است و از محرومان گره‌گشایی می‌کند؛ تأمین لباس و کفش نیازمندان در شب عید ازجمله خدمات این خیریه است.

اخبار برگزیده شبستان