خبرگزاری شبستان

چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸

الأربعاء ١٥ شوّال ١٤٤٠

Wednesday, June 19, 2019

اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ‏ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی

سرویس : کهگیلویه و بویر احمد - زمان :   ۱۳۹۵/۹/۱۷ - ۱۴:۲۲ شناسه خبر : ۵۹۲۳۵۹

حضور کهگیلویه و بویراحمد در جشنواره ملی « سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری »
خبرگزاری شبستان: معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان در جشنواره « سفره ایران، فرهنگ گردشگری » منطقه هفت کشور حضور خواهد داشت .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، الماس قبادی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 17 آذر ) در جمع خبرنگاران، گفت: جشنواره « سفره ایران، فرهنگ گردشگری » در هشت منطقه از کشور برگزار می ‌شود و استان کهگیلویه و بویراحمد در بین استان ‌های منطقه هفت کشور قرار دارد.

 

قبادی، برگزاری این جشنواره‌ ها را در جذب گردشگر و معرفی فرهنگ مردم مناطق مختلف کشور به ‌ویژه در زمینه نحوه پخت غذاهای محلی مؤثر دانست و اظهار داشت: این جشنواره در محورهای نمایشگاه غذای محلی، برگزاری مسابقه آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرای و محل‌ های عرضه غذای برتر، نمایش ‌های آئین غذا، نشست ‌های علمی درباره غذا و نمایشگاه صنایع‌ دستی مورد استفاده در تهیه و عرضه غذا برگزار می ‌شود.

 

وی برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استانداردسازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

 

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در این راستا کشور به هشت منطقه اقلیمی تقسیم شده که در برنامه زمان ‌بندی ‌های مختلف جشنواره ‌هایی در شهرهای رامسر، تبریز، کرمانشاه، مشهد، اصفهان، یزد، شیراز و بوشهر از 30 تیر تا 10 دی ‌ماه سال جاری در حال برگزاری است.

 

قبادی، با اشاره به اینکه این جشنواره روزهای ۲۵ تا ۲۷ آذرماه جاری در شهر شیراز و با حضور استان ‌های منطقه ۷ کشور برگزار می ‌شود، عنوان کرد: استان ‌های فارس، چهارمحال و بختیاری، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد در این جشنواره توانمندی ‌های غذایی خود را به نمایش می‌ گذارند.

 

وی از اختصاص غرفه هایی به این استان خبر داد و اضافه کرد: تولیدکنندگان صنایع دستی به خصوص صنایع دستی مربوط به غذا می ‌توانند برای دریافت فضای معرفی و نمایش توانمندی‌ های خود در این جشنواره، تا ۲۰ آذر به معاونت گردشگری استان مراجعه کنند.

 

این مسئول گردشگری، یادآور شد: همه فعالان صنایع غذایی استان، مراکز عرضه غذا و پذیرایی، هتل ‌ها، رستوران ‌ها، اقامت گاه ‌های بوم‌ گردی، دفاتر خدمات مسافرتی، موسسات علمی و آموزشی مرتبط با حوزه غذا، صنایع نان، بسته ‌بندی مواد غذایی، شرکت ‌های تعاونی تولیدی غذایی استان می ‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

 

قبادی، اظهار امیدواری کرد آشپزهای ماهر استان بتوانند طعم خوش غذایی مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد را در این جشنواره معرفی و از این طریق به رونق صنعت گردشگری استان کمک کنند.

 

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد فرهنگ و مکتب آشپزی ایرانی را از جمله مکاتب شناخته شده در جهان دانست و گفت: برگزاری این جشنواره می ‌تواند باعث ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم سنتی در سفره‌ های ایرانی و بین ‌المللی شود.

پایان پیام/82

نظرات

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

نظرات ارسال شده

سرخط خبرهای سرویس

تشریح برنامه های هفته «بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی» در کهگیلویه و بویراحمد

خاضع ضمن اشاره به برنامه های پیشنهادی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی، گفت: حوزه هنری می تواند نمایشگاه پوستر و کاریکاتور با محوریت جنایت ها و ترورهای آمریکا و تهیه و تولید نقاشی های مصور در این راستا نقش داشته باشد.

اخبار برگزیده شبستان