سرویس :
اصفهان
-
|
|
زمان : |
۱۳۹۵/۱۲/۳۰ - ۲۳:۴۸ |
|
شناسه خبر : |
۶۱۸۱۰۵ |
تحویل سال نو در مساجد استان اصفهان
خبرگزاری شبستان:آیین ملی و مذهبی تحویل سال نو همانند سال های گذشته به همت تشکل های فرهنگی به ویژه کانون های فرهنگی هنری در مساجد استان اصفهان برگزار شد.
|
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان، حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان ضمن تبریک سال جدید در این آیین به تنوع برنامه های کانون های فرهنگی وهنری مساجد گفت: برگزاری آیین تحویل سال نو یکی از برنامه های شاخص و مهم کانون های مساجد در ابتدای سال نو است.
وی افزود: بسیاری از مردم برای حضور در مراکز معنوی مانند مساجد و بقاع متبرکه هنگام تحویل سال اقبال خوبی دارند که کانون های مساجد و سایر تشکل های فرهنگی مساجد برای اجرای برنامه های تحویل سال اقدام کرده و برنامه های شاخصی را اجرا می کنند.
حجت الاسلام معتمدی ادامه داد: نزدیک به هزار باب از کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان میزبان مردم در هنگام تحویل سال نو بوده اند و با اجرای برنامه های فرهنگی و هنری از مردم میزبانی کردند.
وی با اشاره به برنامه های کانون های مساجد در سال نو خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده شهدا، دیدار با اعضای کانون های مساجد، توزیع بسته های فرهنگی، اهدا عیدی سال نو به اعضا و برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و هنری از جمله تهیه و انتشار سالنامه و بسته های هنری مانند سرود و تئاتر از جمله برنامه های این مراکز است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان اظهارداشت: تبیین شعار سال و گفتمان سازی آن نیز در طول سال با برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی انجام می شود.
پایان پیام/
128
ضمیمه :