یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹
الأحد ١٠ جمادى الثانية ١٤٤٢
Sunday, January 24, 2021
اللَّهُم کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیه و علی آبائِه، فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَه، وَلِیّاً وَ حَافِظاً و قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْنا، حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعا وَ تُمَتعَهُ فیها طَویلا" - خدایا، ولىّ ات، حضرت حجّت بن الحسن، که درود تو بر او و بر پدرانش باد؛ در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست، ساکن زمین گردانیده و مدّت زمان طولانى در آن بهره مند سازی
شیوههای مواجهه تبلیغی با افراد در معرض معنویتهای نوظهور در گروه اسلام و مطالعات معنویت پژوهشکده اخلاق و معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در حال تحقیق و بررسی است.
ویژهنامه الکترونیکی همایش ملی معنویت های نوظهور؛ شاخصهها و نقدها از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و به سردبیری محمدرضا قربانزاده منتشر شد.
سلسله دروس همایش عرفان اهل بیتی از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با حضور استادان حوزه و دانشگاه برگزار میشود.
مدیر گروه اسلام و مطالعات معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
حجتالاسلام شاکرنژاد از تمدید مهلت فراخوان همایش ملی «معنویتهای نوظهور؛ شاخصهها و نقدها» خبر داد و گفت: علاقهمندان به شرکت در این فراخوان تا ۳۰ آبان ماه ۹۸ فرصت دارند چکیده مقالات خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
ناگفتههای ادیان در مورد شیطانپرستی
حجتالاسلام عرب با بیان اینکه شیطانگرایی ابزار ترویج معنویت بدون دین است، گفت: با ظهور مدرنیته جریانها در قالب جنبشهای نوین در پشت صحنه نقش بازی کردند. یک معنویت که اهداف نظام سلطه را تامین کند معنویت لیبرال و بازاری.
فراخوان نخستین همایش ملی «معنویت های نوظهور؛ شاخصهها و نقدها» با محورهای متنوع به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اعلام شد.
حجتالاسلام عرب با بیان اینکه انجمنهای فراماسونری با تاثیر از کابالا و درون مایههای آن در قرن شانزدهم به جوی غالب تبدیل شدند، گفت: آئینهای شیطانپرستی در در برههای از تاریخ اروپا تا مرز قربانی کودکان هم پیش رفتند.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه اسراء تشریح کرد
حجت الاسلام گریوانی گفت: امروزه با اشخاص و جریان هایی مواجه میشویم که مدعی عرفان هستند و برای اثبات عرفان خود سعی دارند تا با انبیاء و اولیای الهی به تشابه برسند، در حالی که انبیای الهی سرسلسله توحید و معارف الهی هستند.
در برنامه رادیویی «شعبده شوم» مطرح شد
کارشناسان در برنامه «شعبده شوم» بیان کردند: رهایی و آزادی در هر جایی و به هر نحوی که محقق شود از سمت انسان مدرن معنویت نام می گیرد. بسیاری از اختلال های عرفان های نوظهور ذیل عنوان تشویش اذهان عمومی به جرم مبدل می شوند.
عضو هیات علمی پژوهشگاه امام صادق(ع):
نگارش جنبش های نوظهور معنوی را در تقابل با معنویت اصیل دینی دانست و گفت: عرفان های کاذب برگرفته از معنویت های سکولار هستند که فقط با یک بُعد وجودی انسان سر و کار دارد؛ این جنبش ها به دنبال استثمار روح انسانی هستند.
در «شعبده شوم» مطرح شد
پژوهشگر عرفان های نوظهور گفت: تمامی جنبش های شبه معنوی نوظهور در ابتدای کار اهداف خود را غیرسیاسی مطرح می کنند، اما به محض ورود و تحلیل این فرقه ها درمی یابیم که تمامی حرکت های فرقه ها مبتنی بر مسائل سیاسی تنظیم شده اند.
«ناگفته های ادیان»//۳
پژوهشگر فرق و ادیان با اشاره به ریشه جریان های شیطان پرستی و بازتولید آنها در طول تاریخ، گفت: عرفان کابالا با تحریف تورات بسیاری از مباحث را تغییر داده این تحریف هایی که در دین یهود دیده می شود برگرفته از آیین های شیطانی است.
در برنامه شعبده شوم مطرح شد
حجت الاسلام ابراهیمی گفت: معنویت هایی که ادعا دارند که عرفان کاذب آنها خوشبختی و آرامش را به ارمغان می آورد همیشه می گویند که عرفان خود را دینی و اسلامی کرده اند و به نوعی ادعا می کنند که حرف دین را می زنند.
پژوهشگر حوزه فرق و ادیان بیان کرد
حجت الاسلام عرب با بیان اینکه شیطان پرستی آیین مربوط به دوره باستان و تمام شده نیست، گفت: شیطان پرستان امروز در دل جوامع غربی بیشترین طرفدار را یافته اند، اگر مواردی همچون قربانی کردن انسان برای شیطان را نمی بینیم به دلیل تبعات حقوقی فراوان آن است.
کتاب «تفسیر تربیتی قرآن؛ چیستی و مؤلفه های آن» به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی در ۴۲۰ صفحه منتشر ...
به مناسبت سالگرد شهادت سردار دل ها
کتاب «حاج قاسم سلیمانی» ویژه کودکان و نوجوانان اثر مشترک طاهر خوش و علی باباجانی از سوی انتشارات ارمغان کوثر منتشر شد.
نویسندگان و هنرمندان لبنانی در اولین سالگرد ترور سردار سلیمانی به دست مزدوران آمریکایی با نوشته ها و کتاب هایشان به تکریم مقام این شهید ایرانی ...
معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تبیین کرد؛
حجت الاسلام والمسلمین یعقوب نژاد با بیان این که انتقال فرهنگ و تمدن اسلامی بدون داشتن منابع مرجع غنی ممکن نیست، گفت: منابع مرجع منابعی هستند که ...
در «چهره تو قبله هر شاعر است» می خوانیم
کمال السید در کتاب «چهره تو قبله هر شاعر است»، به گوشه هایی از زندگی پیامبر گرامی اسلام(ص) پرداخته که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است.